Gastje (14) zwaar gewond door ontplofte vuurwerkbom

HOEK – Dinsdagmiddag rond 14.40 uur kwam bij de meldkamer van de politie de melding binnen dat er een vuurwerkbom was afgegaan in de Burg. Hendrik Wolferthof in Hoek en dat daarbij iemand gewond was geraakt. Het slachtoffer, een 14-jarige jongen is met de ambulance naar het UZ in Gent gebracht. Hij liep zware verwondingen aan zijn hand op.

Drie jongens in de leeftijd van 14- en 15 jaar hadden samen een vuurwerkbom gemaakt met koperen pijpjes en het kruit van een aantal strijkers. Ze hadden het kruit in de pijp gestopt en een jongen was naar buiten gegaan en had de koperen pijp dichtgeslagen met het gevolg dat de pijp ontplofte.

Lees ook:Jongen verliest vingers door experiment met vuurwerk
Lees ook:Zeeuw gewond door ‘aanslag’ met vuurwerkbom
Lees ook:Jongen (11) beroofd in Oost-Souburg!
Lees ook:Gastje (14) mishandeld in Middelburg!
Lees ook:Kerkdiensten verstoord!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>