Middelburgs drugspand dichtgetimmerd

MIDDELBURG – Er is onlangs door de politie en de gemeente Middelburg een drugspand, aan de Varkensmarkt in de Zeeuwse hoofdstad dichtgetimmerd. Vanuit het huis zou voor de derde keer drugs zijn verkocht.

Het pand is in september al voor een half jaar gesloten. De bewoner mocht blijven en die ging vrolijk verder met het dealen van dope. Dus ook de klachten bleven komen. Nu is ook de bewoner tot en met maart 2011 niet meer welkom in zijn huis.

Lees ook:“Overlast- en drugscafé” Roxx Souburg ligt onder vuur
Lees ook:Vlissingse wietkwekerij!
Lees ook:Dodelijke brand Nieuwerkerk!
Lees ook:Parkeergarage Oostkolk gesloten!
Lees ook:Club Vief zet deur open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>