Ook zwaar winterweer in Zeeland!?

VLISSINGEN – Het is vrijdagmiddag twee uur en de zon schijnt (nog) in Vlissingen. Het weerbericht voor later vandaag ligt voor mijn neus. Het is bijna niet voor te stellen, want ook voor Zeeland is er zwaar winterweer op komst!

De meeste sneeuw zou trouwens vallen in Noord- en Zuid-Holland, maar ook Zeeland kan er last van krijgen.  In het Zuid-Westen is er dichte mist te verwachten. De Verkeersinformatie van de ANWB in Den Haag adviseert automobilisten trouwens om vanmiddag eerder van het werk naar huis te vertrekken. De Zeeuwen die uit de Randstad komen moeten rekening houden met files en vaak moeilijk begaanbare wegen. De ANWB voorspelt dat de files in de avondspits door de sneeuwval twee keer zo lang zijn als gebruikelijk. Normaal gesproken telt een vrijdagse avondspits zo’n tweehonderd kilometer file.  Jong en oud heeft het trouwens goed naar de zin met al die sneeuw. Zo maakte Diane een opvallende sneeuwpop (zie foto).

Schadeclaim

De arme gemeente Vlissingen moet rekening houden met een pittige schadeclaim vanwege nalatigheid tijdens de gladheid! Tanishia Carbo is met haar fiets uitgegleden in de Ahornstraat in Oost-Souburg. Volgens Papa Mikel heeft de gemeente daar niet gestrooid. Het arme kind heeft een complexe beenbreuk en kan niet deelnemen aan de Zeeuwse sneeuwpret. Vader stelt de gemeente Vlissingen aansprakelijk.

Lees ook:Invasie toeristen op komst!
Lees ook:Rijkswaterstaat: Verkeershinder A58 na ongelukken!
Lees ook:A58 in andere handen?
Lees ook:ANWB: Ga goed voorbereid op kerstreis!
Lees ook:Veel kritiek op Zeeuwse sneeuwopruimers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>