Versierende Goesenaar smijt glas tegen hoofd van vrouw

GOES – Een 20-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij een glas tegen het hoofd van een vrouw had gegooid.

De 24-jarige vrouw uit Goes was in een horecagelegenheid aan de Grote Kade in Goes toen er een man dicht tegen haar aan kwam dansen. Dit bleek de 20-jarige man uit Goes te zijn. De vrouw zei dat ze dit niet wilde en stuurde de man weg. Later kwam de man toch terug en wreef over haar armen. Weer stuurde ze de man weg. De man stond even met zijn vriend te praten en liep toen terug naar de vrouw.  In zijn hand hield hij een glas bier. Eerst gooide hij het bier in het gezicht van een 26-jarige vrouw, vervolgens gooide hij het glas tegen het hoofd van de 24-jarige vrouw. De vrouw raakte lichtgewond aan haar oor en slaap. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Lees ook:Vrouw met verf overgoten
Lees ook:Kwaaie vrouw moet naar het politiebureau!
Lees ook:Gewonde na aanrijding Goes!
Lees ook:Vrouw in hals gesneden!
Lees ook:Mishandelaar vlucht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>