Gemeenten zijn krenterig met strooizout

GOES – Als bezorgde Zeeuw die zijn stoepje en die van de hoogbejaarde buurvrouw sneeuw- en ijsvrij wil maken, hoef je tegenwoordig niet meer voor strooizout aan te kloppen bij bijvoorbeeld gemeenten Goes, Sluis en Borsele. Die geven geen strooizout meer gratis weg!

In Reimerswaal zijn ze minder krenterig met strooizout. Daar kan het in specifieke gevallen worden opgehaald. Bijvoorbeeld bij gevaarlijke situaties. Het excuses van de gemeenten die de bewoners zoutloos houden is onder andere dat bouwmarkten en grote supermarkten voor weinig geld strooizout verkopen. Het gratis uitdelen van strooizout heeft Sluis vorig jaar 15.000 euro gekost.

Lees ook:Verkeersgevaarlijke situaties bij Waterlandkerkje!
Lees ook:Middelburg en Vlissingen zitten bijna zonder strooizout
Lees ook:Brandveilig klussen!
Lees ook:Gewijzigde dienstverlening Middelburg Tweede Pinksterdag!
Lees ook:WeHelpen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>