Zeeland is sneeuwwit: Nu de kerst nog

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft het wederom gesneeuwd in Zeeland. Alles is wit. Nu de kerst nog!

Uiteraard hopen de romantici op een witte kerst. De voorspellingen van onze nationale weermannen en vrouwen lopen nogal uiteen. Dus moeten wij gewoon afwachten. Ondertussen: Het is zaterdagochtend 08.00 uur en mijn eerste buitenactiviteit is het sneeuwvrij maken van mijn stoep en die van de buurvrouw. Niet zo gemakkelijk deze keer, want er is een behoorlijke hoeveelheid sneeuw gevallen afgelopen nacht. Terwijl de meeste Zeeuwen lagen te snurken waren er diverse strooiwagens op de Zeeuwse wegen te vinden om het beheersbaar te houden voor de automobilisten en andere weggebruikers. De wandelaars doen vandaag net als gisteren weer heel voorzichtig.

Lees ook:ANWB: Ga goed voorbereid op kerstreis!
Lees ook:Zeeland klaar voor de winter? Is er genoeg strooizout?
Lees ook:Kerstherinneringen (2)
Lees ook:Krabben zonder jeuk! Het is weer winter!
Lees ook:Zeeland Winterland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>