Plannen voor de naderende kerst?

VLISSINGEN – Zeeland.Blog krijgt leuke anekdotes en tips die wij gaan gebruiken in onze kerstspecials op eerste en tweede kerstdag.  Wat gaat u doen tijdens de komende kerstdagen? Staat u iets leuks te wachten? Of herinnert u zich een bijzondere kerst? Stuur dan uw reactie naar onderstaand e-mailadres.

Heeft u juist een nare, kille, sombere kerst in het verschiet, bijvoorbeeld omdat u de feestdagen in een weinig vrolijke cel van het Middelburgse huis van bewaring Torentijd moet doorbrengen, of heeft u vervelende herinneringen aan kerst? Dan mag u uw anekdotes en info ook opsturen. Organiseert u iets leuks in Zeeland tijdens de feestdagen, stuur dan gerust informatie, liefst met foto’s vrij van copyright. Zet wel even in het onderwerp: Kerst Zeeland.Blog. Dat mag allemaal naar: [email protected]

Lees ook:Wat doet u kerst 2010?
Lees ook:Wat verwacht u van kerst 2010?
Lees ook:Wacht u een vrolijk kerstfeest 2010?
Lees ook:Hoe brengt u de kerstdagen door?
Lees ook:Wat zijn uw kerstplannen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>