Politieagent mishandeld tijdens arrestatie

GOES – Donderdagmorgen is een agent van de Zeeuwse politie in Goes door een verdachte mishandeld, die was aangehouden op verdenking van het vernielen van een ruit van een woning.

De verdachte, een 34-jarige Goesenaar, was door de agenten achter in het politievoertuig geplaatst. De man werd na enige tijd agressief en sloeg de agent diverse malen in het gezicht waardoor zijn bril beschadigd raakte en hij verwondingen in zijn gezicht opliep. De agent wist samen met zijn collega de man tot bedaren te brengen en in de boeien te slaan. De Goesenaar is ingesloten. De verdachte had een ruit van een woning aan de Pruimestraat in zijn woonplaats vernield.

Lees ook:Ruziemaker (17) tovert mobieltje weg!
Lees ook:Agent geslagen!
Lees ook:Zatlap rijdt in op agent!
Lees ook:Arrestatie na mishandeling
Lees ook:Politie-agent gewond bij arrestatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>