Vlissingen begint oorlog met Iran?

VLISSINGEN –  “Is Vlissingen de oorlog met Iran begonnen”, grapt een jolige Vlissingen zaterdagmiddag op de boulevard van zijn stad. Het is een maf gezicht. Er varen vlak voorbij containerschepen over de Westerschelde en ondertussen worden de oude kanonnen afgeschoten.

Maar nee, de Vlissingers hebben geen schip uit Iran naar de bodem van de Zeeuwse rivier geknald. Dat kanon schieten hoort nu eenmaal bij één van de vele Zeeuwse tradities en tijdens nieuwjaarsdag was het weer eens zover. Wat een knaller!

Lees ook:Vissers vinden VOC-kanon in hun netten
Lees ook:Tanker weer van strand Vlissingen getrokken
Lees ook:Afsluiting Jaar van de bodem!
Lees ook:Educatieschip Watervlo in Tholen
Lees ook:Schip vastgelopen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vlissingen begint oorlog met Iran?

  1. Sebastian

    Een fantastische foto !en ook een ongelooflijke filmpje !Hartelijk bedankt en Respect !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>