Veel zelfmoorden in prachtig Zeeland!

MIDDELBURG – Wij leven in een prachtige provincie. Helaas zijn er Zeeuwen die al dat moois om welke reden dan ook niet kunnen zien. Er waren vorig jaar achtenveertig zelfmoorden. Daar heeft politie Zeeland de handen vol aan.

In nog geen maand tijd zijn er vijf lichamen gevonden, waarbij het om vier gevallen van zelfmoord gaat. De politie moet bij verdachte doodsoorzaak altijd onderzoek doen. Dat zorgt voor omstanders vaak voor veel verwarring, omdat de komst van mannen in witte pakken die een onderzoek doen de mensen kan laten denken dat er een misdrijf in hun buurt is gepleegd.

Lees ook:Geen misdrijf dood Middelburgs meisje!
Lees ook:Dode in auto aangetroffen
Lees ook:Aangifte doen na misdrijf in buitenland
Lees ook:Dode gevonden!
Lees ook:Verdacht dubbele moord familie Schroevers dood in cel gevonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>