Zeeuws echtpaar wint 200.000 euro in Euro Loterij!

VLISSINGEN / RIJSWIJK – Een echtpaar uit Zeeland heeft de eerste prijs van 200.000 euro gewonnen met de Euro Loterij van Lotto. De winnaars stonden op het punt om hun lidmaatschap op te zeggen, maar wonnen op de valreep de hoofdprijs tijdens de trekking van 1 januari 2011. Het stel speelt al vier jaar automatisch mee met de cijfers 3-7-9-8-1-6. Het echtpaar heeft besloten om mee te blijven spelen met de Euro Loterij.

“In eerste instantie geloof je het niet als iemand tegen je zegt dat je de hoofdprijs gewonnen hebt. Daarom hebben we er een paar dagen overheen laten gaan. We stonden op het punt om de Euro Loterij op te zeggen, maar nu we deze prijs gewonnen hebben, blijven we voorlopig toch maar meespelen. Je weet maar nooit of het je nog een keer overkomt. We weten nog niet wat we met het prijzengeld willen doen. Dat komt nog wel”, aldus de gelukkige winnaars. In 2010 heeft de Euro Loterij 22 prijzen van 200.000 euro uitgekeerd. Zaterdag 8 januari is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag goed is voor maar liefst 9 miljoen euro. De hoofdprijs van de Euro Loterij is zaterdag, zoals elke week, weer 200.000 euro.

Lees ook:Zeeuw wint LOTTO-jackpot: 25.400.000 euro
Lees ook:Terneuzenaar wint miljoen euro in Lotto!
Lees ook:Zeeuw 100.000 euro rijker!
Lees ook:Staatsloterij: Miljoen in Zuid-Beveland!
Lees ook:De loterijmiljoenen van Vrouwenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>