Ondanks kritiek mag je Wilders toch rammen!

VLISSINGEN – Er is veel kritiek geweest vanuit ons land op het initiatief van kunstenaar Rem van den Bosch om in de Vlissingse Zware Plaatwerkerij met een botsauto een afbeelding van Geert Wilders te rammen. Ook de rest van het kabinet moet eraan geloven. De tegenstanders hebben niets bereikt, want de wrede actie is volop aan de gang. Vandaag (zondag) is de laatste kans om Wilders een flinke stoot te geven!

De kunstenaar laat dit gebeuren omdat hij het niet eens is met de bezuinigingen van het kabinet op de cultuursector. Hoewel de afbeelding van Wilders bijna knock-out is, roert de echte zich volop in den lande en ver daarbuiten. Dus of het grapje helpt? Het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=KvoM_qOu6cg

Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Geert Wilders op de bank bij Eva Jinek!
Lees ook:Geert Wilders trekt stekker uit Catshuis-onderhandelingen!
Lees ook:Geert Wilders door botsauto laten rammen!
Lees ook:Goese wethouder De Bat is bang voor Wilders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>