Duitsers niet de baas over kerncentrale in Borssele!

MIDDELBURG – De Hoge Raad heeft vrijdag bepaald dat de kerncentrale van Borssele niet in Duitse handen mag komen. Vooral de Zeeuwse oudjes willen vanwege de Tweede Wereldoorlog niet dat de Duitsers de macht in de kerncentrale krijgen. Ze zouden er gekke dingen mee kunnen doen!

Het Duitse energiebedrijf RWE zou via Essent de helft van de aandelen in de kerncentrale van Borssele in handen kunnen krijgen. De aandelen moeten volgens energiebedrijf Delta in Middelburg eigendom van de overheid blijven. En daar gaat de Hoge Raad in mee.

Lees ook:Rechter: kerncentrale moet in Nederlandse handen blijven
Lees ook:Eigendom kerncentrale betwist voor rechter
Lees ook:Kerncentrale Borssele blijft voorlopig Nederlands
Lees ook:Kerncentrale Borssele vreest cyberaanval
Lees ook:Duitsers 200 km weg zijn TEGEN 2e kerncentrale Borssele!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>