Tegenstanders hebben ****** aan D66

BRUINISSE – Tegenstanders van D66-lijsttrekker Alex Hijgenaar uit Bruinisse hebben duidelijk ****** aan hem. Hij trekt de kar voor zijn partij tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 2 maart in het Zeeuwse. Maar actievoerders moesten als tegenstem hoognodig vrijdagavond hun drol uitsmeren op zijn huis!

Toegeven: De tegenstanders hebben wel netjes hun billen afgeveegd, want aan de woning bengelde ook wc papier. Hijgenaar vertelde later nog nahijgend van woede aan de media dat het vast iets te maken heeft met zijn uitspraken in de media over het inlijven van Goeree-Overflakkee door Zeeland. Hijgenaar heeft aangifte gedaan bij de politie, maar daar hebben zijn tegenstanders ook ****** aan!

Lees ook:Poepincident D66 is stinkende publiciteitstunt
Lees ook:Inbraak in Bruinisse!
Lees ook:Verzonnen inbraak!
Lees ook:Tegenstanders vluchtingenopvang Vlissingen blijven rustig!
Lees ook:Arrestaties brandstichting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>