Poepincident D66 is stinkende publiciteitstunt

BRUINISSE – Is het poepincident recentelijk op de auto en bij de woning van de Zeeuwse D66 lijsttrekker Alex Hijgenaar uit Bruinisse een stinkende publiciteitsstunt? Hij beweert  dat jeugdige politieke tegenstanders verantwoordelijk kunnen zijn. Maar interesseert de jeugd zich überhaupt voor de provinciale politiek?

Hijgenaar is immers de voorman van de D66 voor de verkiezingen van de Provinciale Staten op woensdag 2 maart en zelf denkt hij dat zijn tegenstanders het maar niks vinden dat hij Goeree-Overflakkee bij Zeeland wil voegen. Is het niet zo dat een groepje opgeschoten Zeeuwtjes een drol in pleepapier stopten en zomaar een geintje wilden uithalen? Wat deed de jeugd vroeger? Een hondendrol in een krant, de fik erin bij een voordeur en aanbellen! Koppelt Hijgenaar niet een beetje snel een kwajongensstreek aan een politieke daad? Is Hijgenaar bang dat hij op een andere manier (zonder deze publiciteit) geen stemmen kan winnen? Of heeft Hijgenaar zelf de drol van de hond van de buren in het wc papier gestopt en een beetje lopen smeren? Een feit is dat de politie geen aangifte heeft willen opnemen en Hijgenaar het moet doen met een melding bij de mannen in het blauw!

Lees ook:Tegenstanders hebben ****** aan D66
Lees ook:Goeree-Overflakkee hoort bij Zeeland
Lees ook:Bolus: Zeeuwse drol verdient internationale erkenning!
Lees ook:Borreltijd! Heeft D66 de verkiezingen al gewonnen?
Lees ook:Elkaar belachelijk maken mag tijdens de verkiezingsstrijd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>