Brekend! Mutsen breien mutsen voor India!

OOSTBURG – Niet minder dan tien overijverige vrouwen uit Oostburg hebben de breipennen gegrepen en zijn verwoed aan het breien geslagen. De Zeeuws-Vlaamse mutsen breien mutsen voor India!

De afgelopen twee maanden hebben ze zich helemaal over de top gewerkt en liggen er 307 mutsjes gereed. Niet zomaar mutsjes. Nee, witte zijn taboe, omdat dit de kleur van de rouw is in India en dat kan je die kotertjes niet op hun ondeugende koppies zetten. Dus zijn alle felgekleurde bollen wol uit de kast gehaald. De komende week zorgen de mutsen dat de mutsen in Rotterdam aankomen. Vandaar gaat er een transport naar India. De fanatieke breisters komen vooral uit de KWL-residentie en ze breien vanwege de actie ‘Brei babymutsen’ van Save the Children. Binnenkort gaan de mutsen mutsen en sjaals breien voor jongeren in Mussola. Bron: PZC.

Lees ook:Ouderen breien babymutsjes!
Lees ook:Transport kernafval in Borssele aangekomen
Lees ook:Traumaheli ook ’s nachts de lucht in
Lees ook:Faillissement Vo-Wa Transport in Tholen uitgesproken
Lees ook:Donderdag Doe Dag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>