Zorgen om 4000 zorgleerlingen

MIDDELBURG – De bezuinigingsdrift van het kabinet dupeert wellicht 4000 Zeeuwse kids die aangewezen zijn op passend onderwijs.

De koters met problemen zitten op scholen voor speciaal basis- en voortgezet onderwijs of krijgen via “een rugzakje” extra begeleiding op een normale basisschool. In Zeeland zijn tientallen banen in gevaar. Maar vooralsnog wil minister Marja van Bijsterveldt niets weten van wijzigingen. Ze is van mening dat teveel kinderen extra zorg nodig hebben. Alsof die arme kinderen daar iets aan kunnen doen! Van Bijsterveldt wil het systeem volgend jaar drastisch veranderen.

Lees ook:Kleine scholen krijgen meer geld
Lees ook:Zeeuwse dorpsschooltjes hebben toch overlevingskansen
Lees ook:Minder papier en meer zorg
Lees ook:Toeslagenfraude aanpakken!
Lees ook:Geen volwaardig ziekenhuis Walcheren! Mening minister telt zwaarder dan 15000 handtekeningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>