Zesbaanssnelweg A58 valt verkeerd bij geitenwollensokkenrockers!

VLISSINGEN – De geitenwollensokkenrockers van het Zeeuws Landschap zijn alles behalve blij met het plan om van de A58 een zesbaanssnelweg te maken. “Meer rijstroken verminderen de rust en is niet bevorderlijk voor het toerisme”, vinden ze.

De natuurfreaks krijgen bijval van een heuse econoom. Arie Seters (wie?) is eveneens kritisch over het verbredingvoorstel van de Brabant Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW). Seters gelooft niet dat extra rijbanen op de enige Zeeuwse snelweg bijdragen aan de economie. BZW wil aan elke kant van de A58 een extra rijbaan.

Lees ook:Peijs nu geen voorstander van zesbaans A58
Lees ook:De Plek…..(40): A58, Zeeland!
Lees ook:Zeeland: Géén Belgische kilometerheffing auto’s!
Lees ook:A58 in andere handen?
Lees ook:Zeeuwse economie in 2010 één van de hardst groeiende in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>