Vanaf juli eindelijk legaal scheuren op de A58!

GOES – Meestal blijven wij Zeeuwen achter bij de rest van het land als er iets nieuws komt. Deze keer mag er wel met de grote jongens worden meegedaan. Vanaf juli van dit jaar geldt er op de snelweg A58 een maximum snelheid van 130 kilometer per uur. Legaal scheuren dus!

Dat heeft minister Schultz van Haegen (Verkeer) zaterdag bekend gemaakt tijdens een VVD campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. De verhoging naar 130 kilometer geldt vierentwintig uur per dag!

Lees ook:Meer trajecten 130 km!
Lees ook:Deuren open vanwege verkiezingen!
Lees ook:Stijgende Noordzeespiegel!
Lees ook:Minister Schultz heeft deel N57 geopend
Lees ook:Meer verkeersdoden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>