Geert Wilders gaat kat op het spek binden!

NIEUWDORP – In een cartoon is Geert Wilders onlangs in verband gebracht met de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Hij schreeuwde moord en brand en de wereld was te klein. Nu komt de PVV’er woensdag naar Zeeland en brengt een bezoek aan het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp. Het museum biedt een rondgang langs belangrijke gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Dat noemen wij nog eens de kat op het spek binden!

Naast Wilders arriveren ook de lijsttrekkers Machiel de Graaf (Eerste Kamer) en Peter van Dijk (Provinciale Staten) om 13.45 uur bij het museum. De PVV’ers grijpen oorlog en vrede aan om de Zeeuwse verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten een oppepper te geven. De heren worden streng beveiligd. Tja, er is oorlogstuig zat daar in Nieuwdorp!

Lees ook:Zeeuwse PVV’er Peter van Dijk: Ik sta achter Geert Wilders!
Lees ook:PvdA, GL, PvdD en 50PLUS willen niet besturen met PVV
Lees ook:Peter van Dijk is Zeeuwse PVV kopman: Geen moskeen in het landschap!
Lees ook:PVV Zeeland houdt achterbanbijeenkomst!
Lees ook:De PVV zoekt… (m/v)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>