The Chimney geeft akoestische optredens bij Free Record Shops Zierikzee en Middelburg

MIDDELBURG –  De Zeeuwse pop-rockband The Chimney bracht enkele weken geleden met ‘The One’ zijn eerste ep uit. De groep trekt vandaag (zaterdag) door Zeeland. The Chimney zal akoestische optredens geven en signeren bij de Free Record Shops in Zierikzee  en Middelburg.

The Chimney staat garant voor eigenzinnige pop-rocksongs en maakte al naam en faam in heel wat lokale talentenjachten. Zo won het Hooikoorts en De Zeeuwse Belofte. Ep ‘The One’ moet er voor zorgen dat de groep ook buiten Zeeland doorbreekt. ‘The One’ telt vier nummers, die werden geschreven door de leden van The Chimney. De plaat werd vervolgens opgenomen in Avelanche Studio’s. Titelsong ‘The One’ wordt door de groep omschreven als een positief uptempo nummer. Bij de single hoort ook een aparte videoclip, die werd opgenomen in het Belgische spookdorp Doel. Wie ‘The One’ wil bekijken of beluisteren, kan de volgende link aanklikken:

Programma:

 Optreden + signeersessie Zierikzee: Appelmarkt 4: Vanaf 12.30u

 Optreden + signeersessie Middelburg: Lange Delft 26: Vanaf 15.00u

Lees ook:Sexy Taste is nieuwe single van The Chimney!
Lees ook:Nieuwe cd The Chimney!
Lees ook:Platencontract The Chimney?
Lees ook:Win BLØF in je huiskamer!
Lees ook:Wolter Kroes heeft de zomer in zijn hart op Stormvloedfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>