Theeleut Job Cohen duikt Terneuzense kroeg in!

TERNEUZEN – PvdA-voorman Job Cohen is bekend als onze nationale theeleut  en tijdens de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten duikt hij woensdagochtend een Terneuzense kroeg in! En dan maar hopen dat ze daar ook een zakje in een kop heet water kunnen hangen.

Cohen gaat samen met de lijsttrekkers Marleen Barth (Eerste Kamer) en Annebeth Evertz (Provinciale Staten Zeeland) lekker de Terneuzense markt op. Daarvoor gaat het drietal om 11.30 uur in het Stadscafé keuvelen met geïnteresseerden en zal Cohen met een beetje geluk vragen beantwoorden, zoals: Vindt u ‘Dutch tea’ lekkerder dan Chinese thee?

Lees ook:De PVV zoekt… (m/v)
Lees ook:Zeeuws Statenlid Robesin veroozaakt nationale politieke rel!
Lees ook:Geert Wilders gaat kat op het spek binden!
Lees ook:Kadernota Natuurvisie!
Lees ook:Zeeuwse PVV neemt deel aan Waterschapsverkiezingen!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Theeleut Job Cohen duikt Terneuzense kroeg in!

  1. rik

    Erg tendentieuze berichtgeving om Cohen af te doen als theeleut.Oppertvlakkig en makkelijk oordeel.Niks begrepen van de achterliggende aanpak.Nederland zal zich wellicht straks achter de oren gaan krabben als het slagveld van polarisatie zijn werk weer gedaan heeft. Ik ben overigens geen PVDAer en politiek is niet mijn eerste liefhebberij. Maar ben wel betrokken bij samenleving, dat m.i.meer verbinding nodig heeft dan wat nu voorhanden is.

      /   Reply  / 
  2. maltje

    Als er nou sprake is van gekeuvel dan is dit bericht daar een voorbeeld van hr. Marcel vd Voort. Als je het nou plaatst in het kader van niet/wel polariseren, dan heb je een heel wat genuanceerder bericht. Dit overstijgt niet een gebruikelijke PVVslogan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>