Marokkaan op voetbalschoenen Mounir El Hamdaoui uit selectie Ajax gezet!


MIDDELBURG / AMSTERDAM – De meeste Zeeuwse Ajax-supporters blijken volgens bronnen vierkant achter Ajax trainer Frank de Boer te staan. Die heeft vrijdag 4 maart Mounir El Hamdaoui per direct uit de selectie van de Amsterdamse club gezet. De Marokkaan op voetbalschoenen is gedegradeerd naar Jong Ajax!

De Boer bleek donderdag tijdens de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk (5-1) ontevreden over de Marokkaanse aanvaller. Hij wisselde El Hamdaoui. En die stak zijn woede niet onder (kleedkamer)stoelen en banken. In december was het ook al mis tussen de Boer en El Hamdaoui. De Boers assistent, Zeeuw Danny Blind, staat achter de beslissing.

Lees ook:Transfermarkt gesloten! Niemand wil Mounir El Hamdaoui hebben!
Lees ook:Drama voor Zeeuw Danny Blind: FC Utrecht vernedert Ajax met 3-0!
Lees ook:Ex-Zeeuw Danny Blind krijgt het extra druk bij Ajax!
Lees ook:Danny Blind past op Ajax tot Van Gaal komt…
Lees ook:Danny Blind assisteert Martin Jol bij Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>