Na falen in stresstest gaat kerncentrale Borssele dicht!


BORSSELE – Minister Maxime Verhagen (Economische Zaken) waarschuwde maandag vanuit Brussel dat de kerncentrale van Borssele (tijdelijk) op slot gaat als die de aangekondigde stresstest niet haalt! De wereld staat op z’n kop nadat er in Japen problemen met kerncentrales zijn ontstaan. Dat gebeurde na een aardbeving en tsunami.

Verhagen was op een EU-top in België. Die bijeenkomst ging over de veiligheid van de Europese kerncentrales en de totale energiehuishouding van de Europese Unie. Dit gebeurde naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Japan en Libië.

Lees ook:Overleeft kerncentrale Borssele de stresstest?
Lees ook:Stress-test voor kerncentrale in Borssele!
Lees ook:Japan syndroom? Hoe veilig is de kerncentrale van Borssele?
Lees ook:Mogelijk Zeeuwen in Japans aardbevingsrampgebied
Lees ook:Minister Verhagen: Zo snel mogelijk tweede kerncentrale Borssele

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>