Directeur afkickcentrum In de Vrijheid zoekt gerechtigheid!


WEMELDINGE – Directeur Remko Jorritsma van het christelijke afkickcentrum In de Vrijheid in Wemeldinge heeft zaterdagochtend contact gezocht met journalisten. Hij wil gerechtigheid van de pers na de kritische artikelen waarmee de Volkskrant begon!

Jorritsma: “De onderzoeken zijn afgerond. Onze gegevens zijn gecontroleerd en daardoor terecht vrij gekomen van alle beschuldigingen. Stichting In de Vrijheid heeft de awbz status Begeleiding behouden, Mag van het Zorgkantoor gewoon Begeleiding via PGB financiering blijven geven. Alle aanklachten zijn van tafel en ik word nergens voor vervolgd. Dat nog velen uit levensbedreigende verslavingen geholpen mogen worden, mede door Stichting In de Vrijheid.” En speciaal tegen de pers: “Gaan we nu wat positiefs schrijven?” Nou vooruit dan, bij deze Remko!

Lees ook:Zeeuws afkickcentrum In de Vrijheid verdacht van misbruik PGB!
Lees ook:Meest besproken 2011 – 2e plaats!- Zeeuws afkickcentrum In de Vrijheid verdacht van misbruik PGB!
Lees ook:Zorgkantoor onderzoekt mogelijke misstanden afkickcentrum In de Vrijheid!
Lees ook:Van fraude beschuldigde directeur afkickcentrum ‘In de Vrijheid’ reageert!
Lees ook:Christelijke afkickkliniek ‘In de vrijheid’ schuldig voor uitkomst fraudeonderzoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>