ZeeuwseCultuur…..(23): Kamperen in Zeeland, Renesse!


RENESSE – Voor veel niet-Zeeuwen is kamperen in Zeeland vast en zeker een stukje ZeeuwseCultuur. Want of je het nu op jeugdige of latere leeftijd hebt meegemaakt, meestal ga je minstens één keer kamperen in het Zeeuwse land.

En dan ga je bijvoorkeur naar het Zeeuwse strand. De toppers zijn uiteraard Renesse, Domburg, Cadzand en Nieuwvliet. Maar ook Westkapelle, Vrouwenpolder, Breskens, Zoutelande, Kamperland en veel andere kustplaatsen doen het goed. En ook plaatsen niet direct aan zee zoals Baarland zijn in trek. Favoriet zijn ook de talloze minicampings met hun eigen charme.

Lees ook:Met z’n allen naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(27): Camping Scheldeoord, Baarland!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(17): De Zeeuwse stranden!
Lees ook:Bent u erbij tijdens de kroning van de Koning?
Lees ook:Zeeuwse herfst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>