Sleutels prinsen carnaval!

HULST –  Het carnaval in de gemeente Hulst is van zaterdag 14 tot en met 17 februari.

Bij het begin van de carnavalsperiode is het gebruikelijk dat het gemeentebestuur van Hulst de sleutels, die symbool staan voor het bestuur van de gemeente, overdraagt aan de verschillende prinsen carnaval. Tijdens carnaval heersen er in de gemeente Hulst acht Prinsen Carnaval en één Prinses Carnaval. Dit jaar vindt de overhandiging van de sleutels plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari.

De Prinsen Carnaval van De Kloorianen, De Lamsoren, De Vogelpiek en De Djerken en de Prinses Carnaval van d’Ossekoppen krijgen hun sleutel op vrijdag 13 februari overhandigd door burgemeester Jan-Frans Mulder. Dit gebeurt in De Luifel te Lamswaarde om 19.45 uur.

De Prinsen Carnaval van De Kriekeputters, De Steense Ratten en De Kauter Mollen krijgen hun sleutels op zaterdag 14 februari uitgereikt. De sleuteloverhandiging gebeurt om 10.00 uur in Café JoJo’s te Clinge. Ook de Prins Carnaval van De Vossen krijgt zijn sleutel op zaterdag 14 februari 2015. Dat gebeurt op het bordes van het stadhuis te Hulst om 16.00 uur.

Lees ook:Sleutels voor prinsen carnaval!
Lees ook:Carnaval start!
Lees ook:Zeeuwse carnavalsoptochten!
Lees ook:Gemeentelijke diensten gesloten!
Lees ook:Geen markt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>