Koninklijke Onderscheidingen!

KRUININGEN - Het lijkt nog ver weg, de Koninklijke onderscheidingen zijn net verleend, maar  de voorbereidingen voor de lintjesregen in 2016 beginnen alweer. Iedereen kan een voorstel doen om iemand een Koninklijke onderscheiding toe te kennen. De burgemeester draagt een inwoner of inwoonster van de gemeente voor aan het Kapittel via de Commissaris van de Koning.

Een woordvoerder van de gemeente Reimerswaal legt uit: “Zo iemand moet zich behoorlijk inzetten of hebben ingezet voor de samenleving. Het gaat doorgaans om mensen die gedurende lange tijd vrijwilligerswerk hebben gedaan.

Kent u iemand in uw omgeving die veel doet of heeft gedaan voor de gemeenschap en zich daarmee verdienstelijk heeft gemaakt, dan kunt u hem of haar aanmelden voor een Koninklijke onderscheiding voor Koningsdag 2016.
Aan het maken van een voorstel zit best veel werk. Daarom moeten voorstellen voor een Koninklijke onderscheiding voor de algemene gelegenheid Koningsdag 2016 al vóór 15 augustus 2015 bij de burgemeester ingediend worden. Voorstellen die niet voorzien zijn van een afzender kunnen niet in behandeling worden genomen.”

Meer informatie kunt u vinden op onze website of www.lintjes.nl. Daar is ook een voorstelformulier te vinden.
Neem bij twijfel contact op met het bestuurssecretariaat, tel: 14 0113 of via e-mail [email protected]

Lees ook:Koninklijke onderscheidingen in de tijd van de koning!
Lees ook:Lintjesregen!
Lees ook:Dag voor Gedecoreerden in gemeente Reimerswaal!
Lees ook:Wie verdient er een lintje?
Lees ook:Wie verdient er een lintje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>