Onderhoud dorpshuizen!

HULST – In een drietal dorpshuizen van de gemeente Hulst wordt de komende tijd gewerkt. De gemeenteraad stelde hiervoor geld beschikbaar.

In gemeenschapscentrum De Kauter te Nieuw Namen krijgt een schilderbeurt. Daarmee wordt in november 2016 gestart. De buitenzijde van het gebouw wordt onder handen genomen en ook de centrale hal wordt opgefrist. Ook worden in dit gemeenschapscentrum twee verwarmingsketels vervangen. Al bij al kosten de werkzaamheden 23.000 euro.

Een ander gemeenschapscentrum dat een schilderbeurt nodig heet, is De Warande te Sint Jansteen. Daar worden de verfblikken in het voorjaar 2017 open gedaan. Ook hier gaat het om de buitenzijde van het gebouw.

In Clinge is het gemeenschapshuis toe aan een nieuwe keuken. Die wordt in de maand november 2016 geplaatst.

In totaal is met de werkzaamheden een bedrag van 55.000 euro gemoeid. Dit bedrag werd eerder dit jaar door de gemeenteraad beschikbaar gesteld.

Lees ook:Restauratie ‘s Landshuis Hulst!
Lees ook:Rioolrenovaties
Lees ook:Brede school Sint Jansteen!
Lees ook:Openbaar invalidentoilet
Lees ook:Fonds van Kazernering deelt uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>