Hartveiliger

GOES = Bij een hartstilstand telt elke minuut, waarbij de eerste 6 minuten van levensbelang zijn. Overal in Nederland moet daarom binnen 6 minuten de juiste hulp geboden kunnen worden. Daar kun jij bij helpen! Namelijk door vrijwilliger bij HartveiligWonen te worden en gratis een basis reanimatie- & AED-training te volgen.

Witte Kruis ambulancezorg draagt hier graag een steentje aan bij. We bieden 500 inwoners een gratis (basis) reanimatie- en AED-training aan, gegeven door ACM Opleidingen. De training is voor jou als inwoner van de regio Zeeland geheel kosteloos! De enige voorwaarde is dat jij je aanmeldt bij HartveiligWonen. Dit oproepsysteem, gekoppeld aan de meldkamer ambulancezorg, maakt het mogelijk dat vrijwilligers snel ter plaatse kunnen zijn om iemand te reanimeren, in afwachting van de ambulance.

In jouw omgeving is HartveiligWonen actief, maar in sommige gebieden zijn er nog meer vrijwilligers nodig om die hulp binnen 6 minuten te kunnen bieden. Word daarom nu vrijwilliger en help mensenlevens te redden!

Hoe meld ik mij aan?
Ben je geïnteresseerd om kosteloos een basis reanimatie- en AED- training te volgen en burgerhulpverlener te worden bij HartveiligWonen? Meld je dan aan via de oranje button ‘inschrijven’ op www.hartveiligwonen.nl. Vervolgens krijg je een uitnodiging om een training bij jou in de buurt te volgen. Zodra je de cursus hebt gevolgd, word je daadwerkelijk aangemeld als vrijwilliger bij HartveiligWonen en kun je opgeroepen worden bij een reanimatie in jouw directe omgeving.

Actievoorwaarden
De eerste 500 personen die zich hebben aangemeld, krijgen de basis reanimatie- en AED-training gratis aangeboden. Daarna kan de training tegen een gereduceerd tarief bij ACM Opleidingen worden gevolgd. Aanmelden kan tot en met 31 mei 2017. Deze campagne is een initiatief van Witte Kruis in samenwerking met HartveiligWonen en ACM Opleidingen.

Lees ook:HartveiligWonen
Lees ook:Reanimatie vrijwilligers en AED’s!
Lees ook:Noord-Beveland Hartveilig!
Lees ook:Noord-Beveland Hartveilig!
Lees ook:AED-netwerk uitgebreid met 15 nieuwe locaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>