Denk mee over 12+ activiteiten in de zomervakantie

THOLEN – Het Jeugd- en Jongerenwerk van gemeente Tholen wil ook dit jaar in de zomervakantie leuke 12+ activiteiten organiseren voor de Thoolse jeugd. Een woordvoerder: “Ben jij minimaal 12 jaar en vind je het leuk om mee te denken over activiteiten die we kunnen organiseren deze zomervakantie? Dan hebben wij jou nodig.

Maandag 27 maart komen we om 19.00 in het gemeentehuis bij elkaar om te bespreken wat we deze zomer gaan organiseren. Wil jij hier bij zijn? Meld je aan bij Ties Reitsma via [email protected] of WhatsApp naar tel. 06-51705887.”

Lees ook:Abonnementen verkoop zwembaden Tholen!
Lees ook:Senioren aan de tablet!
Lees ook:Permanente bewoning recreatieverblijven!
Lees ook:Openingstijden gemeentehuis en milieustraat Tholen tijdens en rond de feestdagen!
Lees ook:Extra raadsvergadering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>