Dronken bestuurder probeert agenten te misleiden

TERNEUZEN – Agenten hebben afgelopen maandagavond op de Terneuzense Schoolweg een 25-jarige man uit Vogelwaarde aangehouden. Hij zat dronken achter het stuur.

Agenten spraken rond 18.30 uur de man aan. Hij zat achter het stuur van een auto op de Korte Kerkstraat. De auto stond fout geparkeerd, midden op het plein. Ze spraken de man aan en roken een alcohollucht. Daarop lieten ze de man blazen. De verdachte blies een “A”. De man verklaarde echter niet de bestuurder van de auto te zijn. Daarop kreeg hij een waarschuwing niet te gaan rijden, want dan zou het worden aangehouden. Hij kreeg vervolgens een verbaal voor fout parkeren en het niet kunnen tonen van legitimatie.

Toch rijden

Rond 19.20 uur zagen de dienders de man toch in de auto rijden. Hij is op de Schoolstraat aan de kant gezet en direct aangehouden. Op het politiebureau blies de man 280 ug/l terwijl slecht 220 ug/l is toegestaan. De man heeft een proces-verbaal gekregen. Ook wordt er een vordering tegen de man opgemaakt voor een rijvaardigheidsonderzoek.

 

Lees ook:Dwarse drankrijder!
Lees ook:Dronken automobilist ramt lantaarnpaal
Lees ook:Wegpiraat 2x gearresteerd
Lees ook:Gewapende automobilist!
Lees ook:Dronken bestuurder negeert rijverbod!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>