Arrestatie na haveninbraak

WISSENKERKE / VEERE – De politie arresteerde afgelopen vrijdagochtend omstreeks 03.30 uur op de Oost-Westweg in Wissenkerke twee verdachten, een 31-jarige man uit Hellevoetsluis en een 27-jarige man uit Rotterdam, op verdenking van (poging) diefstal.

De twee verdachten werden vrijdagochtend door een omstander overlopen. Zij waren bezig om een buitenboordmotor uit de jachthaven van Veere te stelen. Ze vluchtten, maar de politie wist ze op de Oost-Westweg in Wissenkerke te onderscheppen. De politie sloot ze in en deed, samen met collega’s van de Landelijke Eenheid, nader onderzoek.
De verdachten zitten nog vast. De politie verdenkt hen van drie zaken: de poging diefstal van de buitenboordmotor waarbij zij overlopen zijn, de diefstal van een buitenboordmotor die de politie in dezelfde omgeving gevonden heeft en een diefstal op 26 juli 2017 van een rubberen boot uit de haven van Veere. De motoren en de boot zijn door de politie in beslag genomen.

Lees ook:Politie pakt 9 kinderen op vanwege Zeeuwse straatroven!
Lees ook:Buitenboortmotordieven gearresteerd
Lees ook:Gewonde bij crash!
Lees ook:Zwaar weer verraadt drugsboot!
Lees ook:Woninginbrekers gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>