Werkzaamheden openbare ruimte Zware Plaatwerkerij

VLISSINGEN – De herinrichting van de Vlissingse Wagenaarstraat en Vrijgang is afgerond. Vanaf 21 augustus wordt gewerkt aan de Peperdijk. Er wordt een riolering aangebracht en de Peperdijk wordt geheel opnieuw bestraat. De overlast voor het verkeer zal minimaal zijn. Als rond half november alle werkzaamheden zijn afgerond, wordt deze opengesteld voor het verkeer. Zie voor meer informatie de projectpagina.

Werkzaamheden Houtkade

De werkzaamheden aan de Houtkade zijn afgerond. De hele kadeconstructie tussen Dok van Perry en de Dokbrug is vernieuwd met een stalen damwand. De kade is tijdelijk voorzien van een puinverharding, omdat we in 2018 starten met het bouwen van de nieuwe Dokbrug.
Van 21 augustus tot en met 30 augustus zal een deel van de Houtkade van nieuwe bestrating worden voorzien. Op 25 augustus meert ‘de Mercuur’ af aan de Houtkade.

Lees ook:Werkzaamheden damwand!
Lees ook:Er staat weer water in het Vlissingse Dokje van Perry!
Lees ook:Werkzaamheden Houtkade!
Lees ook:Saneringswerkzaamheden verenigingsjachthaven VVW Schelde!
Lees ook:Damwand Dok Scheldekwartier onveilig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>