Arrestaties na inbrakenreeks

TERNEUZEN – In een woning aan het Terneuzense Oostelijk Bolwerk en op het politiebureau twee mannen aangehouden in een onderzoek naar diverse diefstallen.

Ze werden gearresteerd tijdens een vervolgonderzoek naar een reeks inbraken aan het Oostelijk Bolwerk, waarbij op 17 juli jl. reeds een inbreker was aangehouden. Woensdagmorgen werd een 23-jarige Terneuzenaar in de woning aan het Oostelijk Bolwerk aangehouden. Rond 13.00 uur meldde de tweede man zich op het politiebureau, waar hij werd aangehouden. Het gaat om een 37-jarige inwoner uit Terneuzen.

Oostelijk Bolwerk

Het tweetal wordt verdacht van meerdere diefstallen en inbraken. Zo is ingebroken in een kantoor van een flatgebouw aan het Oostelijk Bolwerk en werd een diefstal gepleegd bij een winkel in het centrum van Terneuzen. Verder worden de mannen verhoord over een diefstal van een fiets en een inbraak in de woning.

Politiecellencomplex

Beide mannen zijn woensdag verhoord. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en daar ingesloten.

Lees ook:Fietsendieven betrapt!
Lees ook:Inbreker heeft spijt!
Lees ook:Reeks woninginbraken: 1 arrestatie
Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Winkeldieven gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>