DELTA komt langs in Goes

GOES - Woon je in Goes? Dan is de kans groot dat je in de komende weken iemand van DELTA aan de deur zal treffen. DELTA start binnenkort namelijk een proef met het persoonlijk bezoeken van de inwoners van Goes voor het bieden van extra service zoals bijvoorbeeld WiFi-advies en uitleg over onze producten en diensten.

Een woordvoerder: “We staan natuurlijk niet onverwacht aan de deur. We sturen kort voordat we in een bepaalde wijk aanwezig zijn een e-mail of brief naar iedereen zodat de bewoners weten dat we binnenkort even langs komen.

Tegelijkertijd controleren technici van DELTA in Goes ons kabelnetwerk en de aansluitingen daarop. Dat doen we om ons netwerk in topconditie te houden en om het beste internet van Zeeland te kunnen blijven leveren. Als er aansluitingen zijn waarop nog tv-signaal wordt doorgegeven terwijl er geen DELTA TV Basis abonnement op die aansluiting wordt afgenomen, dan zal het signaal op die aansluitingen worden uitgezet.

Het doel van DELTA is om vaker persoonlijk in gesprek te komen met zijn klanten. We ontvangen daardoor meer informatie over de behoeften van onze klanten zodat we daarmee onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.”

Lees ook:De pop-up shop van DELTA!
Lees ook:Consumentenbond: DELTA biedt beste tv-kwaliteit in Zeeland
Lees ook:Next Generation Netwerk gestart
Lees ook:DELTA: Gesprekken Discovery leveren niets op
Lees ook:Allemaal digitaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>