Man op dievenpad in duingebied

KOUDEKERKE  - Op de Galgeweg in Koudekerke afgelopen vrijdag is een 34-jarige man uit Vlissingen opgepakt. Hij had een stroomstootwapen op zak en verschillende goederen die mogelijk door hem gestolen zijn.

Surveillerende agenten kwamen de man rond 1.40 uur tegen. Omdat de man op een vreemd tijdstip in een relatief afgelegen gebied rondloopt besluiten ze hem aan te spreken en te controleren. Onder de man zijn kleding zien ze een vreemde bobbel. Het blijken twee zadeltasjes te zijn. Daarop wordt de Vlissinger gevraagd ook zijn zakken leeg te maken. De verdachte blijkt daarop een stroomstootwapen op zak te hebben. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van het overtreden van de wet wapens en munitie en heling. De zadeltasjes zouden wellicht van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het stroomstootwapen en de zadeltasjes zijn in beslag genomen.

 

Lees ook:Broodjes betalen met vals geld!
Lees ook:Plastic zakken op?
Lees ook:Agent van achteren gepakt!
Lees ook:Jochies met stroomstootwapen!
Lees ook:Wapens aangetroffen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>