Vrouw mishandeld en beroofd van scooter

OOST-SOUBURG – een Oost-Souburgse is afgelopen donderdagavond op brutale wijze van haar scooter beroofd. Daarbij werd de vrouw mishandeld. Ze wist de dader een knietje in het gezicht te geven, de man raakte daar misschien bij gewond.

Het slachtoffer werd rond 21.50 uur aan de Grote Abeele door de man beroofd.  Ze werd daarbij mishandeld en liep lichte verwondingen in het gezicht op. Ze wist de man nog een knietje in het gezicht te geven, maar hij ging er alsnog met haar scooter, een zwarte Peugot Fight met kenteken 13-DBK-5, vandoor in de richting van het Koopmansvoetpad.

Signalement

Van de dader is een uitgebreid signalement bekend. Mogelijk is hij door het knietje in zijn gezicht ook nog gewond geraakt. Dat zou bij mensen op kunnen vallen. De dader wordt omschreven als een man van rond de 20 jaar oud, blank, slank, sportief postuur. De man was ongeveer 1.75 meter lang en heeft kort donkerblond haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Verder heeft de man een snor en gezichtsbeharing. Hij sprak accentloos Nederlands en droeg een donkere jas en broek.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze beroving weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

 

Lees ook:Brutale straatroof!
Lees ook:Beroving Domburg!
Lees ook:Dader en slachtoffer straatroof verdwenen!
Lees ook:Man mishandeld!
Lees ook:Klopjacht na straatroof!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>