Drugsdealer van de wereld….

SAS VAN GENT – Een 35-jarige man uit Sas van Gent is zaterdagochtend vroeg op de Beethovenstraat in zijn woonplaats opgepakt. De man had vermoedelijke amfetamine op zak.

De politie kreeg rond 3.40 uur de melding dat er een man levenloos op straat zou liggen. Het slachtoffer zou mogelijk gewond zijn aan zijn hoofd. Toen de dienders in de Beethovenstraat aankwamen lag daar inderdaad een man op straat. Hij had een bloedende hoofdwond, rook naar alcohol en was niet aanspreekbaar. Na enige tijd kwam de man weer bij bewust zijn. Agenten spraken hem aan en ambulancepersoneel keek de man na. De agenten probeerden zijn identiteit vast te stellen, uit een tasje van de man kwam drugs tevoorschijn. Ook had hij een weegschaaltje en verschillende gripzakjes bij zich. Dat zou er op kunnen wijzen dat de man een drugsdealer is. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Lees ook:Criminele auto!
Lees ook:Mogelijke drugsdealer gearresteerd!
Lees ook:Drugsachtervolging!
Lees ook:Tas vergeten op terras: dieven aangehouden
Lees ook:Drugsactie Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>