Informatiebijeenkomst Participatiewet & Dethon vervalt

TERNEUZEN – Het presidium van de gemeenteraad heeft besloten de geplande raadsinformatiebijeenkomst van 5 september aanstaande te laten vervallen. Naar aanleiding van de huidige stand van zaken is het nu nog te vroeg voor het houden van een raadsinformatiebijeenkomst.

Er is nog geen voorstel aan de gemeenteraad over het rapport “Samen werken aan talent! De uitvoering van de Participatiewet in Zeeuws-Vlaanderen”. De reden hiervoor is dat de beoordeling van het rapport en de diverse uitgebrachte adviezen over dit rapport nog plaats dient te vinden. Er is meer tijd nodig voor een afgewogen eindadvies.

Wij informeren u later over de vervolgstappen.

Lees ook:Rapport Participatiewet
Lees ook:Meer krachtenbundeling ziekenhuizen ADRZ en ZorgSaam!
Lees ook:Opheffing geheimhouding eindrapport en dossier strandpost
Lees ook:Voortgezet onderwijs blijft
Lees ook:Zeeuws-Vlamingen zijn negatieve publiciteit beu!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Informatiebijeenkomst Participatiewet & Dethon vervalt

  1. Particibaan

    Op zich goed dat er in ieder geval een rapport is opgemaakt. Ik heb uiteraard geen zicht in de agenda’s van de adviseurs. Echter, ondanks de uitstelling, ben ik wel van mening dat een afgewogen advies met betrekking tot de Participatiewet en evt. wijzigingen daarin (http://particibaan.nl/participatiewet-2017/) ten alle tijden noodzakelijk is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>