Nek gebroken bij aanrijding

NOORDGOUWE – Een 48-jarige bestuurder van Schouwen-Duivenland verloor zaterdagochtend rond 03.15 uur op de Kloosterweg de controle over zijn auto. Hij belandde in een droogstaande sloot.

De auto kwam, net voor de kruising met de Roterijdijk, door onbekende oorzaken in de berm terecht en sloeg meerdermalen over de kop. De auto belandde met de neus in tegengestelde richting in de sloot. De bestuurder was aanspreekbaar. De brandweer knipte het portier aan de passagierskant eruit waarna de man zelf uit de auto klom. De politie constateerde dat hij onder invloed verkeerde. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar een bloedtest werd afgenomen om het promillage vast te stellen. Hij liep vermoedelijk door het eenzijdig ongeval een breuk in zijn nek op.

Lees ook:Drankrijder gewond
Lees ook:Gewonde bij ongeval!
Lees ook:“Dronken bestuurder veroorzaakt ongeluk” UPDATE
Lees ook:Drankrijder de sloot in…..
Lees ook:Auto in de sloot Serooskerke (S): 1 gewonde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>