Duurzaam bouwloket in Kapelle

KAPELLE – Voor vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Kapelle. De gemeenten uit de provincie zijn een samenwerking aangegaan met het digitale loket (www.duurzaambouwloket.nl), om zodoende haar bewoners te informeren en adviseren over de besparingsmogelijkheden in hun woning. De adviseurs van het loket staan borg voor professioneel, onafhankelijk en gratis advies.

Via de website, per mail, telefonisch en zelfs via WhatsApp kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al uw vragen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor de woning. Naast het thema energie zijn de onderwerpen gezondheid en wooncomfort belangrijke aandachtspunten. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen? Dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten op de website, mailen naar [email protected] of WhatsAppen naar het nummer 06 – 45 45 11 88.

Het Duurzaam Bouwloket is tevens een platform voor lokale bedrijven die duurzame producten of diensten leveren. Wilt u als ondernemer meer weten hoe u gebruik kunt maken van het Duurzaam Bouwloket? Stuur dan een mail naar [email protected].

Lees ook:Duurzaam Bouwloket
Lees ook:Duurzaam Bouwloket!
Lees ook:160 Miljoen extra subsidie voor duurzaamheidsmaatregelen
Lees ook:Zonnepanelen interessant?
Lees ook:De energiesubsidie check!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>