Netwerkevent RegioinBedrijf Connect in Zeeland

KOUDEKERKE – Zakelijke regio’s op directieniveau met elkaar verbinden, dat is het uitgangspunt van RegioinBedrijf Connect. De 5e editie van RegoininBedrijf Connect vindt op 12 oktober plaats bij Huys ter Schelde in het Koudekerke. Kennisdeling, interactie en connectie staan centraal.

Ondernemers, overheid en onderwijs komen tijdens RegioinBedrijf Connect bij elkaar om verbindingen te leggen en kennis te delen. De bijeenkomsten worden meermaals per jaar georganiseerd in verschillende regio’s van het land.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat spreekt over circulaire economie en hoe dit toegepast kan worden binnen organisaties. Ook zit hij een thematafel voor waarin met andere tafeldeelnemers gesproken wordt over het thema arbeidsmarkt: het verkrijgen en behouden van goed geschoold personeel is een groot vraagstuk, hoe spelen we hier nog beter op in?

Kijk voor meer informatie en het programma op regioinbedrijfconnect.

Lees ook:Thomas Rau op Contacta in Standplaats Zeeland!
Lees ook:Energy Battle en EnergieCafé!
Lees ook:Europees geld voor Zeeland!
Lees ook:Frans Naereboutprijs!
Lees ook:Europese subsidies!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>