Muziekensemble Vier en stichting Dansz

KAPELLE – In de hal van het gemeentehuis in Kapelle treeft vrijdag 22 september het muziekensemble Vier op met een programma van Nederlandstalige luisterliedjes. Naast het luisteren naar de mooie muziek kunt u ook genieten van choreografieën, uitgevoerd door dansers van Stichting Dansz.

Deze samenwerking zorgt voor bijzondere sfeerbeelden in het afwisselende programma ‘Jij en ik samen… en soms alleen’. Luistermuziek en lichaamstaal: een samenwerking tussen Muziekensemble Vier en stichting Dansz.

  • Nederlandstalige luisterliedjes met choreografieën
  • Gemeentehuis Kapelle, Kerkplein 1
  • Vrijdag 22 september 2017
  • Aanvang 20.00 uur
  • Entree: € 10,– inclusief pauzedrankje

Tickets: www.kapellecultureel.nl, [email protected], 0113 – 33 31 10

Muziekensemble Vier

Muziekensemble Vier ontstond na de Passie van Kloetinge met als doel mooie luisterliedjes ten gehore te brengen. Het repertoire bevat liedjes van onder andere Herman van Veen, Claudia de Breij, Jacques Brel en Ramses Shaffy. Het ensemble bestaat uit Wilbert van Waas (bariton), Rianne Walhout (mezzosopraan), Peter Reinders (tenor) en Dick van Waas (gitaar en tenor). Kijk voor meer informatie op www.vierdemuziek.nl.

Stichting Dansz

Stichting Dansz is het Zeeuwse semi-professionele dansgezelschap dat is opgericht in 1984 in Goes. De groep biedt getalenteerde dansers de mogelijkheid podiumervaring op te doen en te werken met diverse choreografen in verschillende dansstijlen. Kijk voor meer informatie op www.dansz.nl.

 

Lees ook:Lezing Impressionisme door Nico Out
Lees ook:Toujours Kapelle
Lees ook:Lappie Lapstok
Lees ook:De Vleeshal: Windtables van Marinus Boezem
Lees ook:Franse herdenking!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>