A58 Goes/’s Gavenpolder afgesloten

GOES – Nog heel even en dan is het zover. De extra aansluiting op de A58 zal in november in gebruik genomen worden. Maar voor die tijd moet er nog veel gebeuren. Om veilig en vlot de aansluiting af te ronden, worden de op- en afritten van en naar Goes en ‘s-Gravenpolder in drie weekeinden in september/oktober afgesloten.

Wanneer precies?

Vrijdag 28 september 20.00 uur tot maandag 2 oktober 6.00 uur
Bij Goes (knooppunt De Poel) en ‘s-Gravenpolder is het niet mogelijk om de A58 op of af te rijden, met uitzondering van de afrit Goes uit de richting Bergen op Zoom: deze is wel open.

Vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot maandag 16 oktober 6.00 uur
Vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot maandag 23 oktober 6.00 uur

Vanuit Goes is het niet mogelijk om de A58 op te rijden. Vanuit Bergen op Zoom kun je de A58 niet af bij ‘s-Gravenpolder en Goes. Vanuit Middelburg kan er wel gebruik gemaakt worden van de afritten Goes en ‘s-Gravenpoder.

Let op! De voorbereidingswerkzaamheden voor de weekendafsluitingen beginnen al op vrijdag om 19.00 uur, u kunt hier hinder van ondervinden.

Omleidingsroutes
Natuurlijk worden de omleidingsroutes langs de weg aangegeven met gele borden. Ook geven we op de invalswegen in Zuid-Holland en Noord-Brabant richting Zeeland tijdig adviesroutes aan om de hinder op de A58 te kunnen vermijden.

Lees ook:Weekendafsluitingen A58
Lees ook:Werkzaamheden A58!
Lees ook:Deel Vlaketunnel gaat dinsdag open
Lees ook:Wegafsluiting tussen A58 en Goes!
Lees ook:Verbreding Sloeweg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>