L’ Amant Double bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – L’ Amant Double is te zien vanaf donderdag 28 september om 15.30 uur bij Cinema Middelburg.Chloé, een fragiele, jonge vrouw, kampt met een depressie. Ze besluit om psychotherapie te gaan volgen om vervolgens verliefd te worden op haar psychiater Paul. Als de twee een paar maanden later besluiten te gaan samenwonen, ontdekt Chloé dat haar geliefde een deel van zijn leven verborgen heeft gehouden voor haar.Frankrijk, 2017
Duur: 107 minuten, Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

Koop hier een e-ticket >  https://youtu.be/faeLNQYwBvI

The Big Sick   

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt.

The Big Sick ging in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar.

Duur: 119 minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien tot en met woensdag 4 oktober om 14.00 uur.
Koop hier een e-ticket >  

Betond the Mountains and Hills    Na 27 jaar militaire dienst probeert David zijn draai te vinden in het moderne Israël. Een gespannen maatschappij die draait om geld en status. Het starten van een nieuwe carrière blijkt niet zo eenvoudig te zijn, waardoor hij vooral thuis zit. Dan stelt een vriend voor om te gaan werken voor een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt. David grijpt deze kans aan in de hoop zo het bedrijfsleven in te komen. Maar door deze beslissing raken hij en zijn familie langzaam verstrikt in een web van duistere krachten die het leven beheersen in Israël.

Israël, 2016
Duur: 90 minuten, Nederlands ondertiteld

Te zien vrijdag 29 september om 21.30 uur.

Koop hier een e-ticket > 

Nederlands films online op Picl, voor maar € 5,99! Cinema Middelburg, maar dan thuis

Lees ook:Just like our parents
Lees ook:Hampstead en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg
Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>