Stem op Jacko van Harn

TERNEUZEN – “Onze collega Jacko van Harn is genomineerd om ‘Uitblinker 2017’ van heel Nederland te worden”, meldt een woordvoerder van de gemeente Terneuzen. Oftewel: dé professional die zich op bijzondere wijze inzet om ons land een stukje schoner te maken. Je hebt hem vast wel eens aan het werk gezien. Hij leegt vuilnisbakken, haalt zwerfafval op en pakt diverse klussen altijd voortvarend aan.”

“Jacko vierde pas zijn 25-jarig jubileum. Hij doet zijn werk nog altijd met veel plezier. Hij zorgt voor een schoon straatbeeld en is altijd vriendelijk en behulpzaam. Stem op hem! Hij verdient het.” Ga naar www.uitblinker2017.nl.

Award
‘Uitblinker 2017’ is een prijs die uitgereikt wordt door de NVRD, Nederland Schoon en Rijkswaterstaat. De jury maakt op 20 november, tijdens het Landelijke Congres ‘Het Rendement van Schoon’ bekend wie de Uitblinker van 2017 is. De Uitblinker wordt beloond met een award en een cheque.

Lees ook:Jubileum Nederlandse Rode Kruis
Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Carnaval!
Lees ook:Schoonste strand?
Lees ook:Stem op Tim van den Elsen en maak hem MBO-Uitblinker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>