A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg

MIDDELBURG – A Family Quartet  is vanaf vrijdag 3 november te zien bij Cinema Middelburg.

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak. Samen met haar zus Avigal deelt Noa van jongs af aan een enorme liefde voor muziek. Beiden worden binnen het gezin gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, met als drijvende kracht moeder en tevens vioolpedagoog Liora. Wanneer Noa’s carrière een vlucht neemt, heeft dat zijn weerslag op het gezin.

Koop hier een e-ticket >  

Vanaf 3 november ook online te bekijken via Picl
Cinema Middelburg, maar dan thuis.

Voorpremière: Insyriated 

Movies that Matter on tour in samenwerking met Amnesty Middelburg

Insyriated vertelt een verhaal van een familie, opgesloten in een huis, terwijl buiten de bommen afgaan en sluipschutters op scherp staan. De moeder Oum Yazan van drie kinderen probeert wanhopig haar familie in leven te houden, in afwachting of haar man nog zal thuis komen. Is het haar man die aanklopt of kan het een buitenstaander, bedreiging of aanval zijn?

Duur: 85 minuten, Arabisch gesproken, Nederlands ondertiteld

Eenmalig te zien op dinsdag 7 november om 20.00 uur.

Koop hier een e-ticket >  

Vanaf 7 november ook online te bekijken via Picl
Cinema Middelburg, maar dan thuis.

The Beguiled      The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden.

VS, 2017
Duur: 94minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Te zien tot en met woensdag 8 november om 20.00 uur.

Koop hier een e-ticket >   

Steun Cinema Middelburg en ga met korting naar de film.

Word hier donateur, net als Jan

Lees ook:The Swedish Theory of Love en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Korte Films van Paul en Menno de Nooijer
Lees ook:L’ Amant Double bij Cinema Middelburg
Lees ook:A United Kingdom bij Cinema Middelburg
Lees ook:Kedi en veel meer bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>