Expositie boetseerclub ‘Uit Klei Getrokken’

KAPELLE – Boetseerclub ‘Uit Klei Getrokken’ uit Kapelle exposeert tot en met 8 december  werken van clubleden in het gemeentehuis van Kapelle.

De getoonde werken van de club stralen enthousiasme uit en wat deze mensen maken is zeer de moeite waard om getoond te worden. De werken worden gemaakt van diverse kleisoorten en worden gebakken in een keramiekoven en met verschillende materialen bewerkt zoals glazuren, oxides  en engobes.

Negen jaar is deze gezellige club aan het boetseren op maandagmiddag in de Jachtlustzaal van De Vroone in Kapelle. Voor alle clubleden is heel veel ruimte gecreëerd. Als u interesse heeft kunt u elke maandagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle.

Voor meer informatie kunt u kijken op boetseerclub-ukg.nl of contact opnemen met Yvonne van Ree (0113 – 23 05 01) of Heleen Minnaar (0113 – 62 18 46).

Lees ook:Aan de wandel!
Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Wandelen in Kapelle
Lees ook:Kapelse wandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>