Next Generation Netwerk gestart

VLISSINGEN – DELTA is afgelopen maandag gestart met de bouw van het Next Generation Netwerk. In Ritthem (gemeente Vlissingen) wordt de allernieuwste apparatuur geplaatst in het Zeeuwse kabelnetwerk. Door die nieuwe apparatuur wordt het internet nóg stabieler en betrouwbaarder, ontstaat er meer ruimte in het netwerk en kunnen op termijn hogere internetsnelheden (tot wel 1 Gigabit) worden aangeboden. Vlissingen wordt daarmee de eerste Zeeuwse gemeente met glasvezelsnelheden via het kabelnetwerk. Uniek in Nederland.

Allernieuwste apparatuur op 15.000 Zeeuwse locaties
Ieder jaar groeit de vraag naar meer en sneller internet. Die vraag kan het netwerk nu prima aan. Met snelheden tot 400 Mbps en met de grootste capaciteit van alle internetaanbieders in Zeeland loopt DELTA ruim voorop met het modernste digitale netwerk van Zeeland. Daar zijn wij natuurlijk trots op. Maar DELTA gaat verder en geeft zijn netwerk de komende jaren een forse capaciteitsimpuls. DELTA gaat op 15.000 locaties in de wijken, dorpen en straten door heel Zeeland de allernieuwste apparatuur plaatsen. Dat betekent dat er de komende paar jaar in alle straten van Zeeland aan het kabelnetwerk wordt gewerkt. Dit project neemt enkele jaren in beslag.
Signaalonderbreking
Bij het plaatsen van nieuwe apparatuur zal, op één of twee dagen, één tot een aantal uren een signaalonderbreking plaatsvinden waardoor internet, de vaste telefoon, tv en radio niet beschikbaar zijn. Dit is helaas niet te voorkomen omdat er apparatuur vervangen moet worden.
Persoonlijk informeren en via DELTA.nl/netwerk
Alle klanten worden ruim vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden bij hen in de buurt. Twee weken van te voren wordt er huis-aan-huis een flyer verspreid. Uiterlijk drie werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden ontvangen klanten een e-mail met informatie over het tijdvak waarbinnen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Op DELTA.nl/netwerk vinden klanten uitgebreide informatie en de actuele planning die steeds drie weken van te voren bekend is.

 

Lees ook:DELTA: Allemaal digitaal
Lees ook:Snel internet buitengebieden
Lees ook:Zeeuwse buitengebieden snel internet
Lees ook:Consumentenbond: DELTA biedt beste tv-kwaliteit in Zeeland
Lees ook:Gratis WIFI op het Vlissings Bellamypark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>